tag:blogger.com,1999:blog-1734566403478714506.post3821489860197479877..comments2023-11-05T09:57:04.788+01:00Comments on Artist (mummy) Kami: Up side down cakeKamihttp://www.blogger.com/profile/11823962903637930576noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1734566403478714506.post-5813553009968097992012-11-20T15:39:28.762+01:002012-11-20T15:39:28.762+01:00Ahoj Kami :) tenhle jsem dělala nedávno. Zkusím ti...Ahoj Kami :) tenhle jsem dělala nedávno. Zkusím ti poradit moje triky:<br />Na nepřilnavou pánev dej dvě lžičky másla, nech rozpustit. <br />Posyp pánvi cukrem (klidně mix bílého a hnědého, ale pokud bude klasický převládat, půjde ti to snadněji).<br />Plotýnku na střední až mírný plamen a jen nech být a sleduj. V žádném případě nehýbej cukrem po plotýnce, maximálně občas zahýbej celou pánví. Začne se ti rozpouštět. <br />Až bude rozpoštěný a vřít, tak se musí vychytat moment kdy tam vložit jablka - už by měl mít výrazně zlatou barvu.<br />No a pak klasika, kterou znáš, :) jablka v tom udělaj bordel a karamel ztvrdne. Pak musíš trpělivě hýbat jablky dokud nepustí šťávu, která karamel udělá tekutým. :)Alča E-Cakenoreply@blogger.com