CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

dimanche 4 octobre 2009

Zamkli nám okno a prší

Bylo nebylo ve 21.století v západní Evropě, celý víkend jsem se nedostala pořádně na net, protože nám zamkli na klíč okno, v němž jsme chytali signál. Věřili byste tomu, je nám tam všem přes dvacet a oni nám zmknou okno na chodbě, jako by nám bylo pět. A přitom jedniné, co by se mohlo stát je, že bychom vyskákali v hromadné depresi nad nedostatkem virtuální sítě, která nás má zanést k našim milým... Pak ať nám říkají, že jsme z východní Evropy. Za prvé: máme net všude, kde je ho třeba a to ve výborné kvalitě. Za druhé: víme, že si máme mýt ruce a nemusí se to na fakultách vyvěšovat a za třetí: nekýcháme do rukávu:-). Později pošlu další vtipná fota o návycích západní evropy, dnes jen krtka, kterého jsme včera na procházce omylem vyhnaly z úkrytu. Škoda, že zajíčci, co se tu všude probíhají jsou moc rychlí na vyfocení, ale kdybyste je viděli! Jako v pohádkách... bílé ocásky, aby se viděli... a metelí si to po trávě kampusu.
Což mi připomíná, že ten krteček měl silnější kožíšek než náš Henrísek. Beruška moje smradlavá. A taky mě to vede: Henrísek má 2 nové bratránky a jednu sestřenici. Koukněte na ně:-) v novém.


A dva z těhle drobečků odrodil pan Podaný sám, protože maminka Brethilka předem nenahlásila, že to na ní jde, takže než zavolali z práce paní Podanou, byl už přeladatel dvojnásobným otcem:-) A běda jestli někdo řekne, že vypadají jako krysy!

0 commentaires:

Consultations de pages de la semaine précédente