CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mardi 11 mai 2010

Jak Kami s Markem k nové kytce přišli

Úplně jsem zapomněla napsat, že máme doma nalezence. Daří se mu dobře, evidentně mu prospívá rodinná atmosféra. Ano našli jsem kytku:)

Šli jsem asi před 10dny večer venčit psíka a u popelnice (no jo, řeknete si), kam jsme zahazovali vábně vonící exkrement (nejprve jsem napsala extrement - což taky dost sedí) našeho šedivého miláčka, stála opuštěná polosuchá kytka. Následoval rozhovor:
Natvrdlá: Hele, myslíš, že jí tu někdo jako vyhodil?
Velkej: No, asi jí nezapomněl ne?!
Natvrdlá: A jako vážně lidi vyhazujou kytky? Dyť je ještě živá!
Velkej: ...
Natvrdlá: No, a vážně si jí tu někdo neodložil?
Velkej: ...
Natvrdlá: Vezmem si jí? Tak jí tu nenecháme přece ne?
Velkej: No, by se v noci mohla bát. No, pěkná je.
A už jsme si to po tmě štrachali s kytkou v náručí, galatně jsem byla zbavena její přítěže.
Šla za námi nějaká paní, tak jsme chvíli vymýšleli, zda budeme předstírat (jako kdyby na nás uhodila - nápad té natvrdlé), že jsme strom nebo tak něco. Natvrdlá se smála jak protržená, tudíž to nešlo. A tak jsme si řekli, že dyžtak řeknem, že jsme jí tam jako předtím zapomněli. (Asi jako když brácha sledoval oknem zloděje autorádií, zavolal policajty a pak vyslech, jak chlapec strážníkům zarytě tvrdil, že mu tam dovnitř něco spadlo:D)
Každopádně kytky a knížky se nevyhazují. Leda by byly docela mrtvé a nevzkřísitelné!
(Platí pro obé)

Pour Andrew (p.e.): Tout la haut decrit comment nous (moi et Marc) avons trouvé la plante (ci-dessus) pres des poubelles, nos hesitations de la prendre (Debat comique - peut qqun oublier une plante pres des poubelles ou comment ca se fait qu on peut jetter une plante?) Elle a ete un peu defraichie mais maintenant elle se porte tres bien et elle fait la partie des decorations "vertes" de notre maison.
De toute maniere je suis persuadée que les plantes et les livres ne se jettent pas. Sauf au cas ou elles seraient completement et incurablement mortes.
(Cela est valable pour les deux, et les plantes et les livres)

0 commentaires:

Consultations de pages de la semaine précédente