CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

samedi 17 novembre 2012

Up side down cake

Well, what I really can't do is caramel - I never get it honey gold, I always have just sugar water :o(even after a while of cooking)o:
This recipe you can find in Žena a život , Oct 24/2012

1 commentaires:

Alča E-Cake a dit…

Ahoj Kami :) tenhle jsem dělala nedávno. Zkusím ti poradit moje triky:
Na nepřilnavou pánev dej dvě lžičky másla, nech rozpustit.
Posyp pánvi cukrem (klidně mix bílého a hnědého, ale pokud bude klasický převládat, půjde ti to snadněji).
Plotýnku na střední až mírný plamen a jen nech být a sleduj. V žádném případě nehýbej cukrem po plotýnce, maximálně občas zahýbej celou pánví. Začne se ti rozpouštět.
Až bude rozpoštěný a vřít, tak se musí vychytat moment kdy tam vložit jablka - už by měl mít výrazně zlatou barvu.
No a pak klasika, kterou znáš, :) jablka v tom udělaj bordel a karamel ztvrdne. Pak musíš trpělivě hýbat jablky dokud nepustí šťávu, která karamel udělá tekutým. :)

Consultations de pages de la semaine précédente